Kontaktiraj nas

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd
Mi smo samo proizvodimo kući namještaja iz 1996. godine.
Adresa: 2. Wenpu Industrial Park Jiaome Zhangzhou Kini.
Grad: Zhangzhou
Stanje: Fujian
Poštanski broj: 363107
Zemlja: Kina
Menadžer: Jane
E-mail: jane@minglongchina.com
Tel: 0086-596-6767119
Mobitel: 0086-15160004913
Fax: 0086-596-6769119

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj

Željezo namještaj nabave i održavanja znanja

Source: | Updated: Jul 26, 2016

Željezo namještaj nabave i održavanja znanja

Željezo namještaj je pogodan za uređenje doma, neka cool i romantične domaći ugođaj, od željeza na noćnom ormariću svjetionik željeza, od kovanog željeza za kovane sigurnost vrata prozora, i sl., kovanog željeza namještaj u kući odnosi prostora. Neka #39; s saznati kako kupiti niže željezo namještaj i namještaj od kovanog željeza i održavanje znanja.

Željezo namještaj Značajke

Glavni materijal je željezo, kovano željezo namještaj, osim kombinacija tkanine i drva, namještaj od kovanog željeza sa anti-starenje i snažan izgled. U osnovi drva proizvode u uređenje doma, željezo stolić, staklo stol, cvijet ukras je kao većina obitelji izabrati. Željezo namještaj je pogodan za prikaz u modernom stilu dnevnog boravka može postati dom s isticanjima.

Željezo namještaj nabave znanja

Izgled materijala: željezo namještaj je kombinacija metalnih materijala uglavnom stakla, metala i kože, drva i metala i ostale metalne tkanine u odabrano vrijeme može dirati, promatrati prikazu boja Naglašava druge aspekte testiranja. Dobro željezo namještaj proizvodi osjećaj glatka na dodir, ne krut, gledao dobru teksturu, boju Akira stupanj je relativno puni.

Pogledajte stil: Odaberite željezo namještaj ili kada želite uzeti u obzir Ukupni home dekor utakmice. Za dekorativne boje za hladne boje doma, plus željezo drveni namještaj bi trebao biti uglavnom željezo, Bronca u boji, zlatno-žuta, kul boje i može postati vruće.

Vidi proces: Odaberite željezo namještaj mora biti pažljivo ispitani željeza član anti-koroziju mjere nisu dobre, ili namještaj vrlo lako hrđa, s posebnim naglaskom na spoju između metal postoje značajne praznine.

Željezo namještaj i održavanja znanja

Željezo namještaj stilovi su vrlo posebne i nepravilnog oblika, materijal je također poseban, pobrini se za velikom problemu. Željezo namještaj u toku svakodnevnu upotrebu treba obratiti pozornost da izbjeći kvrga, prašina ih redovito, posebno se pobrinuti za detalje. Imajte na umu da čišćenje ne smijete koristiti pH deterdžent, inače će korodirati željezo namještaj, svakodnevnu uporabu trebali biti oprezni da ne Sun, suha okolina od vlažnom okruženju, namještaj redovito hrđa, zadržati svoju izvornu boju.


© XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd  E-mail: jane@minglongchina.com
TEL: +86-596-6767119  FAX: +86-596-6769119

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd