Kontaktiraj nas

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd
Mi smo samo proizvodimo kući namještaja iz 1996. godine.
Adresa: 2. Wenpu Industrial Park Jiaome Zhangzhou Kini.
Grad: Zhangzhou
Stanje: Fujian
Poštanski broj: 363107
Zemlja: Kina
Menadžer: Jane
E-mail: jane@minglongchina.com
Tel: 0086-596-6767119
Mobitel: 0086-15160004913
Fax: 0086-596-6769119

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj

Kako očistiti stočnu trpezariju?

Source: | Updated: Oct 22, 2018

Staklo je krhko, staklo nameštaja je najbolje postavljeno na relativno fiksno mesto, često se ne pomera napred i nazad. Stavke postavljene na namještaj treba rukovati pažljivo, inače površina stakla može biti oštećena. Pokušajte da izbegnete nagli sudar kada koristite stakleni sto ili sto sa visokom brzinom korišćenja. Širite platnene tkanice na vrh da biste sprečili ogrebotenje površine stakla. Kada čistite stakleni nameštaj u kući, možemo ga obrisati vlažnim peškirom ili novinskim ili toaletnim papirom za opće mrlje. Ako postoje mrlje koje je teško očistiti, koristite peškir da biste pili malo belog vina, piva ili toplog bijelog sirćeta. Nemojte koristiti tečnost sa jakom kiselošću i alkalitetom. Pošto je glavna komponenta stakla silika, nije otporna. Snažna kiselina i alkalije, ove supstance su lako korodirati staklo. Kada obrišete uzorak stakla, koristite četkicu za zube da pokupite neki sredstvo za čišćenje i obrišite mrlje duž uzorka kako biste uklonili mrlje. Ovakvo staklo takođe može biti premazano sa nekoliko kapi kerozina ili pepela i gipsa u prahu na staklu. Nakon sušenja, obrišite je čistom tkaninom ili pamucom, tako da je čaše čisto i svetlo.

Održavanje stolica

1. Izbegavajte postavljanje posuda i posuđa toplom vodom ili vrućom supu direktno na stol, ali odvojite poklopac sa kokičarom ili izolacijom.

2, kao što je zbog dugotrajne vrućine na stolu, ostavljajući trag belih krugova, ovaj put se može obrisati pamučnim uranom u uljima u kamporu, duž tragova bijele prljavštine poput kruga za generalno brisanje napred i nazad, trebalo bi da budu u mogućnosti da lako uklone tragove.

3, bela skala za trpezarijski sto, dokle je bela prljavština u mjestu da stavlja malo ulja, a zatim obrišite sa starim čarapama.

4, boja drvene kuhinje može prvo koristiti boju za dopunjavanje boje u grebanju, nakon što je bojena suha, a zatim ravnomjerno gornji sloj svijeta voska.

5, jer je lokacija restorana obično pored kuhinje, tako da je stol i stolica lako zagađivati isparenja, korisnici treba pažljivo obrisati da bi se smanjilo prionjivanje prašine i lako se čisti u budućnosti.

Modern Glass Dining Table And Chairs Sets

© XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd  E-mail: jane@minglongchina.com
TEL: +86-596-6767119  FAX: +86-596-6769119

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd