Kontaktiraj nas

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd
Mi smo samo proizvodimo kući namještaja iz 1996. godine.
Adresa: 2. Wenpu Industrial Park Jiaome Zhangzhou Kini.
Grad: Zhangzhou
Stanje: Fujian
Poštanski broj: 363107
Zemlja: Kina
Menadžer: Jane
E-mail: jane@minglongchina.com
Tel: 0086-596-6767119
Mobitel: 0086-15160004913
Fax: 0086-596-6769119

Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj

Kako odabrati stolu?

Source: | Updated: Nov 27, 2018

Kako odabrati stolu?

 

Modern Glass Dining Table And Chairs Sets.jpg Prije svega, da bi se utvrdila veličina blagovaonice, bilo da je to poseban restoran ili dnevni boravak, studija i funkcije restorana, prvo odredite maksimalnu površinu blagavaonog prostora koji se može okupirati. Ako je kuća velika i ima odvojenu trpezariju, možete odabrati sto sa teškim osećajem koji odgovara prostoru.


Mala porodica sa ograničenom površinom može napraviti stol za razne uloge, kao što su stol i stol za mahjong za zabavu. Drugo, može se izabrati prema ukupnom stilu dnevne sobe. Ako je soba luksuzno uređena, stol treba izabrati prema stilu, poput klasičnog stila evropskog stila; ako je stil sobe jednostavan, možete razmisliti o kupovini jednostavnog i velikodušnog stakla. Pored toga, stari trpezarijski stol ne mora biti izgubljen. U današnjem trendu prirodnog stila, ako imate solidni drveni stol, možete ga premjestiti u svoj novi dom, jednostavno stavite komad boje i dekoracije na stolnjak. Još jedan elegantan.


Drugo, može se izabrati prema ukupnom stilu dnevne sobe. Ako je soba luksuzno uređena, stol treba izabrati prema stilu, poput klasičnog stila evropskog stila; ako je stil sobe jednostavan, možete razmisliti o kupovini jednostavnog i velikodušnog stakla. Pored toga, stari trpezarijski stol ne mora biti izgubljen. U današnjem trendu prirodnog stila, ako imate solidni drveni stol, možete ga premjestiti u svoj novi dom, jednostavno stavite komad boje i dekoracije na stolnjak. Još jedan elegantan.


Poseban je potreban stol za trpezariju. Neki ljudi kažu da je stol je model koji možete obučiti. Da bi pokazali svoj jedinstveni stil, možete odabrati različite stolnjače, kao što je jednostavna platnena stolica koja pokazuje tradicionalni ukus, svetla i svetla stolnjaka može učiniti ljude da osećaju veselo i živu atmosferu. Osim toga, vrh trpezarijskog stola je opremljen odgovarajućim sijalicama, koji ne samo da daju ljudima ukus "boje" hrane, već i stvaraju očaravajuću atmosferu. Uživajte u dobro kuvanoj večeri s prijateljima i porodicom na dobro obučenom stolu, puno zabave.© XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd  E-mail: jane@minglongchina.com
TEL: +86-596-6767119  FAX: +86-596-6769119

XiaMenShi Yadi Industry Co., Ltd